Simply wild Gokkasten exploitatie

Gokkasten exploitatie

Gokkasten in exploitatie.

H&H BV werkt uitsluitend met de modernste speelautomaten en gokkasten. Wij zijn niet merk gebonden en kunnen dus elke gewenste gokkast en speelautomaat leveren en plaatsen in een horecabedrijf. Een gokkasten exploitatie bestaat in en horecabedrijf uit twee populaire speelautomaten, en op verzoek van u als horeca ondernemer plaatsen wij er een geldwisselaar bij.

Populaire speelautomaten in exploitatie

Simply wild Gokkasten exploitatie

Simply wild

Op dit moment werken we veel met gokkasten als de Master game , Simply wild, Grand slam en de super slam. Maar ook speelautomaten als de Holt it en vele anderen kunnen we uiteraard bij u plaatsten.

Doordat we een gezamenlijk belang hebben met de horeca ondermer zal speelautomaten exploitant H&H BV blijven investeren in een modern en up to date speelautomaten park.

H&H Amusement bewaakt uw speelautomaten exploitatie iedere maand door een omzet check. Indien nodig en wenselijk wisselen we een gokkast om voor een andere. Dit zullen u vaste gasten weten te waarderen en u zult dit terug zien in uw jaaromzet.

Ook plaatsen we op verzoek bij een speelautomaten exploitatie opstelling gratis een geld wisselaar. Dit neemt u en uw personeel veel werk uit handen en uw gasten zijn snel geholpen.

24 uur per dag service op gokkasten exploitatie

Onze monteurs zitten verspreid door het hele land. Dat wil zeggen dat we in geval van storing aan de speelautomaten snel ter plekke kunnen zijn om het probleem te verhelpen. 24 uur per dag 7 dagen in de week zullen ze voor u klaar staan !

Plaatsing behendigheid spelletjes

Ook bestaat er een mogelijkheid dat we voor u een behendigheid spel plaatsen als een photoplay of poolbiljart. Deze plaatsen we echter alleen als er ook sprake is van een speelautomaten exploitatie van H&H amusement BV. Deze plaatsen we alleen als service product naast de gokkasten exploitatie.

Kijk ook eens op :

Gokkast exploitant of Horeca gokkast